EUR: 348,57 Ft
CHF: 325,76 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Győr

A kamaszok majdnem megölték a hajléktalan férfit

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség indítványozta annak a két fiatalkorú fiúnak az előzetes letartóztatását, akik október elején egyik éjjel megvertek és megkéseltek egy hajléktalant Győrben.

Az indítvány szerint a két ittas fiatal odament a padon fekvő 53 éves hajléktalan férfihoz, akit arra szólítottak fel, hogy álljon fel és pakolja ki értéktárgyait. Ugyanakkor minderre időt sem hagyva bántalmazni kezdték a sértettet: ütötték, rugdalták, majd miután földre esett, megtaposták.


A hajléktalan férfi vérrel itatott pulóvere
Fotó: police.hu

A bántalmazás során a fiatalabb, 15 éves fiú elővette a nála lévő zsebkést is, amellyel hat helyen megszúrta a sértettet. A szúrások a sértett mell- és hasüregébe hatoltak. Az erőszaknak egy járókelő vetett véget, aki rákiáltott a fiatalokra. Az elkövetők ezt követően a sértett értékeivel elszaladtak a helyszínről. A hajléktalan férfi életveszélyes állapotban került kórházba.

Ezzel a késsel szúrtak a kamaszok
Fotó: police.hu

Az ügyészség indítványának indokai szerint tartani lehet attól, hogy az elkövetők – szabadlábon hagyásuk esetén – tanúkat félemlítenének meg, illetőleg újabb bűncselekményt követnének el. Emellett megállapítható, hogy egyikükkel szemben korábbi eljárások is folyamatban vannak. Mindezek miatt az ügyészség a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának elrendelésére tett indítványt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.