EUR: 349,36 Ft
CHF: 325,85 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Kecskemét

A KESI is megnyitotta a szezont

A napokban megtartotta évnyitóját a Kecskeméti Sportiskola (KESI) a Messzi István Sportcsarnokban. A KESI kilenc szakosztálya közel ezer gyermeket mozgat meg az új szezonban, akik közül a tavalyi bajnoki évad legjobbjai az Év sportolója díjban részesültek.

Az ünnepségen részt vett Bogasov István önkormányzati képviselő, a városi Sport Munkacsoport vezetője, aki elmondta: a rendszeres sportolás fegyelemre és rendszerességre nevel, pontosságra szoktat, ezért fontos már kisiskolás korban elkezdeni. Emellett a tanulmányok során is előnyt jelent, hiszen a sportok hozzászoktatnak a valódi versenyhelyzetekkel való megbirkózáshoz. Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője megköszönte a sportiskolának, hogy megteremtették a lehetőséget a sportolni vágyó fiatalok számára, a növendékeknek pedig, hogy élnek vele. Ivkovicné Béres Tímea, a szervezet sportszakmai igazgatója és Feyér Zoltán, a KESI igazgatója kívánt sikeres évet a diákoknak. A gyerekek nevében az országosan jegyezett hétéves úszótehetség, Mohay Janka mondott köszöntőt. Elárulta, hogy Hosszú Katinka és Egerszegi Krisztina a példaképe.


A sportolás a tanulmányoknál is előnyt jelent, hozzászoknak a diákokat a versenyhelyzetekkel való megbirkózáshoz
fotó: Banczik Róbert

A köszöntők után átadták a sportágak – kézilabda, vízilabda, röplabda, ökölvívás, öttusa, úszás, asztalitenisz, dzsúdó, rögbi – legjobbjainak járó kitüntetéseket az előző bajnoki szezon eredményei alapján. Az évet megnyitó Ivkovicné Béres Tímea köszöntötte a vasárnap hatvanadik születésnapját ünneplő Nagysolymosi Sándort, a dzsúdósok vezetőedzőjét is. Ezt követően a fiúk kézilabda-szakosztálya tartott bemutatót, az edzők pedig megkapták a felszereléseket, melegítőket, amelyeket szétosztottak a gyerekek között.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.