2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Program

A legjobb whiskyk Budapesten – idén is Whisky Show!

Akit érdekelnek a prémiumpárlatok, szereti az izgalmas koktélokat és szívesen megkóstolna egy olyan elegáns italt, amelyet királyi családok, előkelőségek fogyasztanak évszázadok óta, annak ott a helye október 14-15-én a Whisky Show 2017 nemzetközi hírű párlatmustráján.

A Whisky Show nem csupán a whiskykről szól, más italok és finomságok is terítékre kerülnek majd. Igen széles párlatkínálattal és színes programokkal várnak mindenkit a szervezők immár hetedik éve. Ezen a rendezvényen olyan párlatokat, különleges italokat lehet majd megkóstolni, amikről eddig talán még nem is hallottál. A világ minden tájáról származó whiskyk mellett francia, spanyol, angol típusú rumok, ízletes ginek, a szőlőszemek zamatát idéző armagnac vagy az illatos almából készült calvados ejti rabul az érdeklődőket, de lesz koktélkészítő-verseny is, ahol a bartenderek kreatív, új ízekkel, izgalmas kreációkkal készülnek majd. Ha valaki nincs oda a whiskyért, felfedezheti a rendezvényen a Gin-teraszt, ahol vérpezsdítő koktélok és frissítő gin&tonikok készülnek majd. A Gin-terasz kínálatában 31 féle gyógy- és fűszernövény lepárlásával készült gin is szerepel majd.


A rendezvényen az italok mellett izgalmas gasztro-kiállítók is lesznek, akiktől azt is megtudható, milyen ínyencségeket lehet kiváló párlatokkal, így rummal, whiskyvel, vagy calvados-szal megbolondítani. Lesz kézműves csoki kóstoló is, ahol az is kiderül majd, hogy melyik ízvilághoz melyik párlat illik a legjobban.

A nemzetközileg is elismert, rangos esemény október 14-15-én mindkét nap 14:00-tól 21:00-ig népesíti be Budapesten a Corinthia Hotel termeit. Az eseményre még kaphatók a jegyek korlátozott számban 7500 forintért. A helyszíni jegyváltás esetén a belépőjegy szintén 7500 forintba kerül: ekkor a jegyértékesítés a résztvevők számától és a helyszín befogadóképességétől függően történik. A standard belépőjegy tartalmazza a kóstolópoharat és 5 darab kóstolójegyet.


Bővebben: http://whisky-show.hu

Kapcsolódó Cikkek