EUR: 345,62 Ft
CHF: 321,87 Ft
2020. június 02., kedd
Anita, Kármen

Egyéb Nyíregyháza

A magyar erdők lakóival ismerkedtek

Ragyogó napsütésben, sok-sok nebuló részvételével zajlott az Állatok Világnapja a Nyíregyházi Állatparkban. Mivel az idei rendezvény kiemelt témája a hazai erdők élővilága volt, a különleges állatbemutatók mellett őshonos vadállatokkal ismerkedhettek meg az érdeklődők.

A nap kiemelt állata az európai bölény volt, mely egykor hazánkban is élt, s az európai állatkerti fajmegőrzés segítségével sikerült megmenteni a kipusztulástól. Volt nyomolvasás, erdészeti bemutató, Múzeumozoo a Nyíregyházi Jósa András Múzeum pedagógusaival, kézműves-foglalkozás és játékos feladatmegoldás is.

Ragyogó02

Ragyogó03

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Hol vagy, Brigitta?

  Hol vagy, Brigitta?

  A szekszárdi rendőrök keresik a 17 éves Kocsis Brigittát, aki március 28-án távozott engedély nélkül a szedresi lakásotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról.