EUR: 349,05 Ft
CHF: 326,97 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Győr

A padlás újra Győrben

Szombaton mutatták be a Győri Nemzeti Színházban A padlás című nagy sikerű musicalt, amely 1986 nyarán született meg Presser Gábor és Sztevanovity Dusán ötletéből. A padlás azután elindult hódító útjára, rengeteg előadást megélt már.

Most újra Győrben játsszák, hiszen 1994-ben már bemutatták a városban. Külön érdekesség, hogy a mostani színészek közül többen abban az előadásban is szerepeltek. A rendezésért Háda János felel, és ez tényleg az a musical, amelyet mindenkinek meg kell néznie.

Háda János rendezésében tért vissza a Győri Nemzeti Színházhoz A Padlás
Fotó: O. Jakócs Péter

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.