2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb Székesfehérvár

A prímákat keresik

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Fejér Megyei Szervezete 12. alkalommal adja át a Fejér Megyei Príma-díjakat. A jelöltekre az önkormányzat honlapján november 5-ig lehet szavazni.

Idén is a Magyar Király Szálló ad otthont november 11-én a Fejér Megyei Príma Díjátadó Gálának. Az elismeréseket olyan személyeknek ítélik oda, akik saját területükön maradandót alkottak.


A Magyar Tudomány kategóriában dr. med. habil. Madácsy László PhD, az Endo-Kapszula Magánorvosi Centrum vezetője, a Magyar Oktatás kategóriában Lovranits József, a Lánczos Kornél Gimnázium igazgatója, a Magyar Építészet kategóriában Lantay Attila okleveles építészmérnök, Székesfehérvár főépítésze, a Magyar Zeneművészet kategóriában dr. Drahos Béla, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar vezető karmestere, a Magyar Színház kategóriában Závodszky Noémi, a Vörösmarty Színház színművésze, a Magyar Sajtó kategóriában Vakler Lajos, a Fehérvár Médiacentrum televíziós újságírója, a Magyar Sport kategóriában Ocskay Gábor jégkorongos sportvezető.

Az elismeréseket olyan személyeknek ítélik oda, akik saját területükön maradandót alkottak Fotó: fejer.vosz.hu

A díj célja, hogy kifejezze: a helyi vállalkozói társadalom felelősséget érez a közösségért, támogatni kívánja a kultúra, a művészetek, a sport, a tudomány és általában a szellemi élet helyi képviselőit. Az elismerés Demján Sándor révén jött létre 16 évvel ezelőtt, melyhez három évvel később a VOSZ is csatlakozott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.