2020. június 07., vasárnap
Róbert

Egyéb Miskolc

A tengerentúlon folytatja pályafutását

Gőz Balázs a Kontinentális Kupa második köre után Észak-Amerikában, a Roanoke Rail Yard Dawgs csapatánál folytatja pályafutását.A válogatott védő remek teljesítményt nyújtott a tavalyi szezonban is, ennek következtében számos megkeresést kapott a nyáron a tengerentúlról. Mivel az ottani bajnoki küzdelmek később rajtolnak, néhány hónapja úgy állapodott meg klubjával, hogy amennyiben konkrét szerződésajánlat érkezik részére, úgy a Kontinentális Kupa második fordulóját követően távozhat Diósgyőrből.

Az Egyesült Államokban folytatja pályafutását a diósgyőri hokis – fotó: dvtk.eu

 

A DVTK Jegesmedvék büszkék arra, hogy tőlük tud észak-amerikai szerződéshez jutni egy magyar játékos. Távozása nem érte váratlanul sem a klub vezetését, sem a csapat tagjait.


– Amikor nyáron leültünk Egri Istvánnal tárgyalni, elmondtam neki, hogy szeretném magam Észak-Amerikában kipróbálni, ezért úgy egyeztünk meg, hogy ha lesz rá lehetőségem, hogy elmenjek, akkor a klub nem gördít elé akadályt. Természetesen óriási pozitívum volt számomra, hogy így is lehetőséget kaptam, hiszen így jó pár meccsel a lábamban érkezem új csapatomhoz, ami nagy előnyt jelent. Hálás vagyok, hogy az elmúlt években a DVTK címerét viselhettem, és rengeteg gyönyörű élménnyel, sikerrel gazdagabban távozom Miskolcról. Persze a könyv egyelőre nem zárult be, remélem, hogy játszhatok még a DVTK-ban, és erősíthetem a csapatot. Az utolsó meccseken mindent meg fogok tenni a csapatért, a továbbiakban pedig sok sikert kívánok a srácoknak – mondta el Balázs.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.