2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Extra

A Vegas.hu játékosa is játszhat Majkával

A TV2-n október 9-én indult újra Majkával Az 50 milliós játszma. A game-show idei különlegessége, hogy az őszi sorozat utolsó adásában a Vegas.hu egyik új befizetője is próbára teheti majd a tudását. Így ha valaki igazán szerencsés nemcsak a stúdióban ütheti nyeremény a markát, hanem akár Magyarország első legális online kaszinójában is milliókat szakíthat.

Az érdeklődőknek ehhez az előregisztráció során használniuk kell a TV2 50 milliós játszma című műsorában is látható 50M kódot, valamint sikeresen be kell fizetniük.


A regisztrációs kódot használó, október 26-ig sikeresen befizetőkkel a Vegas.hu külön emailben veszi fel a kapcsolatot hozzájárulásukat kérve, hogy adataikat és elérhetőségeiket továbbíthassák a TV2 casting csapatához. (A műsorba való válogatást a TV2 saját hatáskörben bonyolítja, a Vegas.hu csak az adatok és elérhetőségek továbbításáért vállal felelősséget.) Ráadásul az 50M kóddal újonnan regisztráló és befizető Vegas.hu játékosok közt most napi 100 ezer forintos bónuszt sorsolnak ki november 17-ig.

További információk és feltételek itt!

Kapcsolódó Cikkek