2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Kecskemét

Agyagbogarakat is készítettek a táborozók

Oláh Edit, a tábor vezetője tartott beszámolót az eddigi parádi táborok sikeréről. Elmondta, hogy 32 évvel ezelőtt kezdődött az egész, és azóta valamennyi nyári szünetben rengeteg gyerek gazdagodik felejthetetlen élményekkel. Minden alkalommal több, különböző témájú tábort indítanak a szervezők.

A gyerekek alkotótáborának megnyitóünnepségén Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere (középen) is jelen volt

Fejtsük meg az erdő titkát címmel a Fantázia tábor idei csoportja mutatta be produkcióját. A filmes táborozók munkáit is megcsodálhatták a vendégek.


Szemereyné Pataki Klaudia polgármester köszöntőjében hangsúlyozta: nagyon örül, hogy a város segíti ezeket a nyári programokat, hiszen ez a támogatás a gyermekeknek segít színes nyári élményeket szerezni.

A kiállításon látni lehetett, hogy a fiatalok valóban hasznosan töltötték az idejüket: készítettek agyagbogarakat, festettek képeket és tányérokat is díszítettek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.