EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb Zalaegerszeg

Ahol gyereknek lenni öröm

Sajtótájékoztató keretében átadták az 1975-ben épült Napsugár úti bölcsőde felújított épületét. A kivitelezés összege 101 millió 270 ezer forint, amelyből mintegy 13 millió forintot az önkormányzat saját forrásból, 88 millió 204 ezer forintot pedig uniós támogatásból, TOP-forrásból biztosított.

Az 1300 négyzetméter alapterületű, négy tömbből álló, 2-2 gyerekszobával, vizes blokkokkal, öltözőkkel, tálaló-melegítő konyhával, irodákkal, vasaló- és mosóhelyiséggel felszerelt épületben egyelőre csak részleges felújítások történtek, a jövőben mégis korszerűbb körülmények közé érkezhetnek a kis bölcsisek. Az átadáson egyúttal Gáspár Lászlóné vezetőtől is búcsúztak, aki 41 év áldozatos munka után a nyugdíjba vonulás mellett döntött.

Fotó: Inhof András

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.