2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Dunaújváros

Aktívan telt a Dunaferr-hét

Egész héten át sportprogramok, és ügyességi vetélkedők, majd egy közös bográcsozás várta a Dunaferr Szakgimnázium és Szakközépiskola diákjait a Dunaferr-héten, amelynek az iskola két épületén kívül az alsó Duna-part és a Szalki-sziget adott otthont. 

Az iskola Facebook-oldalán az érdeklődők napról napra követhették a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Dunaferr tagintézményének Dunaferr-heti eseményeit.

Mindenki kipróbálhatta erejét a héttonnás teherautóval szemben (fotó: Dankó Robert/Dunaferr iskola)

 

A hét folyamán a legkülönbözőbb programok szerepeltek a kínálatban, amelyek közül talán a leglátványosabb egy héttonnás teherautó elhúzása volt. Az eseménysorozat közös bográcsozással zárult a Szalki-szigeten.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.