EUR: 345,35 Ft
CHF: 320,94 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb X.kerület

Állatit buliztak a Szent László diákjai

A Kőbányai Szent László Általános Iskola diákjai az országos autómentes nap alkalmából rendőri felvezetéssel végigvonulva a városon látogathattak el a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

A György István kormánymegbízott és Dódity Gabriella kispesti frakcióvezető kezdeményezésére öt éve elindított Varázskaraván célja, hogy főként a sajátos nevelési igényű vagy hátrányos helyzetű gyermekek különös élményben részesüljenek. Így volt ez múlt kedden is, amikor a gyerekek testközelből láthatták az állatkert lakóit.


Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.