2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Miskolc

Anyaság a legvéresebb időkben

Brecht kíméletlen világában nem mutatja jobbnak az embereket, mint amilyenek, de előtérbe helyezi azokat, akik tartásukkal kitűnnek a tömegből. A kaukázusi krétakör című színművet szeptember 30-án mutatták be Szőcs Artur rendezésében a Miskolci Nemzeti Színházban. Láng Annamária Gruse szerepében látható a darabban.

Miskolc, 2017. szeptember 27.
Láng Annamária játszik Gruse szerepében Bertolt Brecht-Paul Dessau A kaukázusi krétakör című színművének próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2017. szeptember 29-én. A darabot szeptember 30-án mutatják be Szőcs Artur rendezésében.
MTI Fotó: Vajda János

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.