2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Belföld

Árokba dobták Foltit

Sajnálatos módon továbbra is hallani olyan megrázó, döbbenetes, állatokkal kapcsolatos történetekről, melyek minden jóérzésű embert felháborítanak. Folti története is ilyen, ám a kiskutya sztorija végül hepienddel zárult.

Folti egy forró júliusi délután jött a világra három testvérével egy poros udvaron egy bokor tövében. Anyját nagyon megviselte a vemhesség, alig bírta őket szoptatni, pláne, hogy enni-inni is csak ritkán kapott. Folti aztán gyorsan fel kellett, hogy nőjön hiszen a kevés tej mellé valami harapnivaló után kellett nézzen – áll az Állatvédőrség Facebook oldalán.


Egyre bátrabb volt a táplálékkeresésben, sokszor az utcára is kimerészkedett, néha pedig idegen portákra is benézett. Így volt ez azon a kora őszi napon is, amikor egy kukában kotorászva megragadta őt egy koszos, barázdált emberi kéz. Nem volt ismerős és valami furcsa maró szag áradt a szájából, miközben kicsi testét rázva kiabált. Folti maga alá piszkított és pattanásig feszült testtel várta, bármi is jön. Minden fekete lett egy pillanatra, majd egy árokban tért magához, ahonnan egy kedves hölgy emelte ki. Az Ő keze puha volt és jó volt az illata, mégis rettegett Tőle, mert ember. Folti így került Tornóczky Anitához, az Állatvédőrség munkatársához.

Még nincs három hónapos és menekült, támadott, morgott, ha ember ment a közelébe. Napról napra javul, néha zavarában már csóvál és Anita már gy bátortalan puszit is kapott tőle.
Aki szeretné ennek a csodás kis legénykének a lelkét tovább bontogatni és örökre vigyázni Rá, az írjon a [email protected]


A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek: 

Kapcsolódó Cikkek