EUR: 344,37 Ft
CHF: 317,81 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Szekszárd

Asztaliteniszezőnk az európai élvonalban

Az Európai Asztalitenisz Szövetség a szekszárdi Kizakisz Nikolaosz asztaliteniszezőt a legtehetségesebb európai játékosok közé választotta. A Szlovéniában tartott válogatótábor után nyolc új játékost jelölt ki az U13-as korosztály számára a 2018-ban folytatódó tehetséggondozó programjába.

18 ország 33 remek képességű pingpongosa közül került be a kiválasztott nyolcba a szekszárdi játékos, aki a fiúk között a második legmagasabb pontszámmal zárt. A 10 éves sportoló többek között kétszeres korosztályos egyéni magyar bajnok, illetve ötszörös válogatott is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.