2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Egyéb Szekszárd

Átadták a Balassa-díjakat

Október 7-én a Tolna Megyei Balassa János Kórház dolgozói és meghívottai az intézmény névadójára emlékeztek. A délelőtti órákban a Balassa Pályázat előadásain vehettek részt az érdeklődők, az esti órákban pedig díszünnepség volt a Vármegyeházán.

Az intézmény névadójára való megemlékezés során előadást tartott Bíró László tábori püspök, Czigány György költő, továbbá dr. Nagy József nyugalmazott osztályvezető főorvos. Az érdeklődők az esemény során betekintést nyerhettek többek között az orvosok életébe, a versekkel és zenével való rehabilitáció lehetőségeibe, továbbá a házasság és család témája is terítékre került.


A Balassa-díjakat díszünnepségen adták át, a rendezvényen dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott, Ács Rezső polgármester és dr. Németh Csaba, a kórház főigazgatója köszöntötte a jelenlévőket.

dr. Harangi Ferenc (jobbról második) átveszi díját. Fotó: Nagy Nándor.

Balassa-díjjal ismerték el dr. Balogh Mária adjunktust, dr. Hajdu Zsuzsannát, az Izotópdiagnosztikai Osztály osztályvezető főorvosát, dr. Szemes Lászlót, a Sebészeti Osztály szakorvosát, dr. Szloszár Mártát, az Ideggyógyászati Osztály adjunktusát, dr. Harangi Ferencet, dr. Wagner Gyulát és dr. Vastag Oszkárt, a Tudományos Tanács leköszönő vezetőségi tagjait, a kórház Újszülött- és Csecsemőosztályát, Nichter Antalt, a Pszichiátriai Osztály szakápolóját, Vida-Szaksz Andrea műtős szakasszisztenst. Kitüntették továbbá Bajusz Józsefet, az autószerelő műhely csoportvezetőjét, György Hajnalkát, a logisztikai és szállítmányozási osztály dolgozóját, Molnárné Rippl Tünde élelmezési ügyintézőt, Poltné Mikóczi Katalint, a bércsoport munkavállalóját és Pulcz Istvánt, a TMK munkatársát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.