EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb Hódmezővásárhely

Átadták a felújított Magvető utcai ovit

Befejezték a munkálatokat a Magvető utcai óvodában. Az átadóünnepséget október 5-én rendezték meg. Az óvoda felújítása közel 23 millió forintból valósult meg.

Csaknem 70 óvodás vette birtokba szeptemberben a teljesen felújított Magvető utcai óvodát. A kivitelező május elején kezdte meg a munkálatokat az intézményben, amit augusztus végére fejeztek be. Azért most tartották az átadóünnepséget, mert megvárták, amíg az utolsó bútordarabok is a helyükre kerülnek.

Kívül, belül megújult a Magvető utcai óvoda.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.