2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Veszprém

Az egészségért sétáltak

A szűrővizsgálatok és az önvizsgálat fontosságára kívánta felhívni a figyelmet hagyományos sétájával a Fagyöngy Egyesület szombaton Veszprém belvárosában.

Az egyesület felhívására ismét szép számmal vettek részt a veszprémiek a rózsaszín lufis sétán a megyei kórház főbejárata és a színház épülete között. A menet létjogosultságát az a szomorú tény bizonyítja, hogy sokan csak akkor fordulnak orvoshoz, amikor betegségük már előrehaladott stádiumban van, pedig a korai diagnózis jelentősen javítaná a gyógyulási esélyeket. Ezért kiemelten fontosak a rendszeres szűrővizsgálatok, amelyeket akkor is érdemes elvégeztetni, ha egészségesnek gondoljuk magunkat.

Séta az egészségért Veszprémben (fotó: Szalai Csaba)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.