EUR: 344,40 Ft
CHF: 317,88 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Zalaegerszeg

Az erdő mélyén

Varázslatos őszi időben az erdőt, az erdőgazdálkodást ismerhettük meg közelebbről a hétvégén, betekinthettünk az erdészek mindennapi munkájába a IV. Zala kincse az erdő – Erdésznap című egész napos rendezvényen, a Csácsi Arborétumban.

Látványos bemutatókból, interaktív és gyermekprogramokból sem volt hiány, az érdeklődők mindemellett ismeretterjesztő előadásokat hallgathattak meg. A légi favágókra sokan voltak kíváncsiak, míg a kicsiket mese és erdei játszóház várta. A friss levegőn citera és nótaszó mellett kóstolhattuk a finomságokat, rotyogott az üst, sült a krumpliprósza.


Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.