EUR: 350,01 Ft
CHF: 330,63 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Egyéb Érd

Babák és mamák a klubban

Ez tulajdonképpen ugyanolyan klub, mint a többi: időnként – minden hónap utolsó péntekén – összejönnek a tagok, mert itt jól érzik magukat.

Ennek legalább két oka van: az egyik egy lelkes, többgyermekes zenetanár anyuka, Tóth Andorné Tímea, aki mesével és énekléssel, gitárral, furulyával meg hegedűvel köti le a gyerekek figyelmét, a másik ok pedig az, hogy a babák közben bármit csinálhatnak: énekelhetnek, játszhatnak a babájukkal, macijukkal, aki pedig még nem tud menni, közlekedhet a nagy szőnyegen akár négykézláb is. A klub helyszíne a városi könyvtár gyermekkönyvtára.

Fotó: B. N.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elektromos autógyár Ózdon?

  Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

 • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.

 • Balett a parkban

  Balett a parkban

  A Miskolci Balett táncosai is, akik Miskolc város napja és a közösségek hetének alkalmából szabadtéri táncimproviázciót mutattak be a Bársony János utcában.