2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb Szombathely

Bajnokokat köszöntöttek

Ifjúsági bajnokokat fogadott a városházán Puskás Tivadar polgármester és Koczka Tibor alpolgármester. Barta Márton, a Vízmű SE 18 éves úszója az indianapolisi ifjúsági világbajnokságon egy arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet szerzett, Halász Bence, a Dobó SE 20 éves kalapácsvetője megnyerte az U23-as Európa-bajnokságot és 11. helyen végzett a londoni atlétikai vb-n.

Társa, a 19 éves Rába Dániel pedig az U20-as Európa-bajnokságon a harmadik helyet szerezte meg. Az önkormányzat ajándékkal és pénzjutalommal mondott köszönetet a sportolóknak.

Ifjúsági bajnokok a városházán Fotó: szombathely.hu

Puskás Tivadar polgármester gratulál Halász Bencének Fotó:szombathely.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.