EUR: 323,46 Ft
CHF: 286,59 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Belföld

Balos cicaharc: Bepereli a DK szóvivője az MSZP-t

Jogi eljárást indított Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője az MSZP szekszárdi szervezete ellen. Az ügy azután robbant ki, hogy a szocialisták szekszárdi szervezete a hivatalos Facebook-oldalán arról írt: Gréczy két fideszes politikussal egyeztetett.

A posztban a helyi MSZP többek között azt kérdezi, hogy vajon a Gyurcsány-párt szóvivője a szocialisták szétveréséről vagy az ellenzéki bukás áráról egyeztetett-e a kormánypártiakkal.


Vajon miről egyeztetett Gréczy Zsolt a fidesszel?Hogyan verjék szét végleg az MSZP-t?Netán a 2018-as ellenzéki bukás áráról?Esetleg valami egyéb üzletről?

Posted by Mszp Szekszárd on Sonntag, 15. Oktober 2017

A DK szóvivője erre közösségi oldalán közölte, hogy a bíróságon vesz elégtételt.


– Az MSZP szekszárdi szervezetének hivatalos Facebook-oldala azt a hazugságot írta és terjesztette rólam, hogy 2017. október 13-án, pénteken 14 órakor a szekszárdi Heimann Pincészetben tárgyaltam Horváth Kálmán és Horváth István fideszes politikusokkal – írta Gréczy, aki azt is közölte, hogy van alibije, ugyanis épp Budapesten tartózkodott, amit „tucatnyi tanú” is alá tud támasztani, ráadásul nem is ismeri az említett fideszeseket. A DK-s politikus hozzátette, hogy soha életében nem járt az említett pincészetben.

AZ MSZP-BEN NEM MINDENKI AKARJA A KÉT PÁRT EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT, A KORMÁNYVÁLTÁSTGréczy Zsolt bepereli az MSZP szekszárdi…

Posted by Gréczy Zsolt on Dienstag, 17. Oktober 2017

Kurtyán Ferenc, az MSZP szekszárdi elnöke az Indexnek azt mondta, azért tették ki a találkozóról szóló hírt az oldalukra, mert egy szemtanújuk is van.

– Ha nem Gréczy, akkor vélhetően a reinkarnációja vagy a hasonmása szállt ki a kocsiból múlt pénteken Szekszárdon – mondta Kurtyán a portálnak. Azt is hozzátette, hogy ha Gréczy pereskedni akar, perelje be őt is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek