EUR: 325,71 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb Kecskemét

Barbikkal az Otthonban

Az Otthon mozi vendége volt 10-én este az Anna and the Barbies zenekar két alapítója, Pásztor Anna és testvére, Samu, valamint az együttesről készült film rendezői. 

A beszélgetéssel egybekötött vetítésen a kecskeméti nézők megtekinthették az „Álmatlan” című koncert- és dokumentumfilmet. Az Anna and the Barbies zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban tartotta lemezbemutatóját, ezt a koncertélményt élhették át most az Otthon mozi nézői.


Anna és Samu a rajongókkal fényképezkedett

 

Az „Álmatlan” a film- és zenerajongók számára egyaránt különleges csemege, ugyanis olyan oldaláról mutatja meg Pásztor Annát és csapatát, amely a közönség számára eddig ismeretlen volt. Anna és Samu rendkívül otthonosan mozgott az Otthon moziban, ugyanis kiderült, édesapjuk egykor vetített az ország egyik legszebb filmszínházában, ahová gyermekként gyakran elkísérték őt.

Anna egy Anna-babát kapott ajándékba a kecskeméti rajongóktól.
fotó: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.