2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb Kecskemét

Barbikkal az Otthonban

Az Otthon mozi vendége volt 10-én este az Anna and the Barbies zenekar két alapítója, Pásztor Anna és testvére, Samu, valamint az együttesről készült film rendezői. 

A beszélgetéssel egybekötött vetítésen a kecskeméti nézők megtekinthették az „Álmatlan” című koncert- és dokumentumfilmet. Az Anna and the Barbies zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban tartotta lemezbemutatóját, ezt a koncertélményt élhették át most az Otthon mozi nézői.


Anna és Samu a rajongókkal fényképezkedett

 

Az „Álmatlan” a film- és zenerajongók számára egyaránt különleges csemege, ugyanis olyan oldaláról mutatja meg Pásztor Annát és csapatát, amely a közönség számára eddig ismeretlen volt. Anna és Samu rendkívül otthonosan mozgott az Otthon moziban, ugyanis kiderült, édesapjuk egykor vetített az ország egyik legszebb filmszínházában, ahová gyermekként gyakran elkísérték őt.

Anna egy Anna-babát kapott ajándékba a kecskeméti rajongóktól.
fotó: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.