EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Kecskemét

Barbikkal az Otthonban

Az Otthon mozi vendége volt 10-én este az Anna and the Barbies zenekar két alapítója, Pásztor Anna és testvére, Samu, valamint az együttesről készült film rendezői. 

A beszélgetéssel egybekötött vetítésen a kecskeméti nézők megtekinthették az „Álmatlan” című koncert- és dokumentumfilmet. Az Anna and the Barbies zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban tartotta lemezbemutatóját, ezt a koncertélményt élhették át most az Otthon mozi nézői.


Anna és Samu a rajongókkal fényképezkedett

 

Az „Álmatlan” a film- és zenerajongók számára egyaránt különleges csemege, ugyanis olyan oldaláról mutatja meg Pásztor Annát és csapatát, amely a közönség számára eddig ismeretlen volt. Anna és Samu rendkívül otthonosan mozgott az Otthon moziban, ugyanis kiderült, édesapjuk egykor vetített az ország egyik legszebb filmszínházában, ahová gyermekként gyakran elkísérték őt.

Anna egy Anna-babát kapott ajándékba a kecskeméti rajongóktól.
fotó: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.