2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Egyéb Kecskemét

Barbikkal az Otthonban

Az Otthon mozi vendége volt 10-én este az Anna and the Barbies zenekar két alapítója, Pásztor Anna és testvére, Samu, valamint az együttesről készült film rendezői. 

A beszélgetéssel egybekötött vetítésen a kecskeméti nézők megtekinthették az „Álmatlan” című koncert- és dokumentumfilmet. Az Anna and the Barbies zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban tartotta lemezbemutatóját, ezt a koncertélményt élhették át most az Otthon mozi nézői.


Anna és Samu a rajongókkal fényképezkedett

 

Az „Álmatlan” a film- és zenerajongók számára egyaránt különleges csemege, ugyanis olyan oldaláról mutatja meg Pásztor Annát és csapatát, amely a közönség számára eddig ismeretlen volt. Anna és Samu rendkívül otthonosan mozgott az Otthon moziban, ugyanis kiderült, édesapjuk egykor vetített az ország egyik legszebb filmszínházában, ahová gyermekként gyakran elkísérték őt.

Anna egy Anna-babát kapott ajándékba a kecskeméti rajongóktól.
fotó: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • Elektromos autógyár Ózdon?

  Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

 • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.

 • Balett a parkban

  Balett a parkban

  A Miskolci Balett táncosai is, akik Miskolc város napja és a közösségek hetének alkalmából szabadtéri táncimproviázciót mutattak be a Bársony János utcában.