EUR: 344,43 Ft
CHF: 318,81 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Dunaújváros

Bécsben jártak a Rudas diákjai

Az Erasmuspályázatnak köszönhetően a Rudas Szakgimnázium huszonnégy tanulója vett részt szakmai gyakorlaton Bécsben. A diákok az iskola tornatermében tartottak élménybeszámolót.

Az osztrák fővárosban teljesítette összefüggő nyári gyakorlatát a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Rudas Szakgimnáziuma huszonnégy tanulója.

A tornateremben meséltek a bécsi gyakorlatról a diákok
(fotó: Dunaújvárosi Szakképzési Centrum)

A diákok három hét alatt összesen 105 órát dolgozhattak Bécsben jövőbeni szakmájukban. Az Erasmus+ program pályázatának köszönhetően tíz informatika, kilenc sport és öt ügyvitel szakon tanuló utazhatott Ausztriába. A kezdeményezés jövőre folytatódik, akkor a tervek szerint tizennyolcan mehetnek külföldre.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.