EUR: 344,10 Ft
CHF: 317,18 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Belföld

Befejeződött a városi rendelőintézet felújítása Nyíregyházán

Befejeződött a városi rendelőintézet felújítása Nyíregyházán – közölte a városháza sajtószolgálata az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a 183 millió forint értékű beruházáshoz 125 millió forintot uniós forrásból nyert el az önkormányzat, további 58 millió forintot önerőből tett hozzá a projekthez.


A beruházás során teljesen megújult a Szent István utcán lévő, a gyermekorvosi, a fogorvosi, a háziorvosi rendelőket, valamint a védőnői szolgálatot kiszolgáló épület. Kicserélték a belső nyílászárókat, a hidegburkolatokat, kifestették az épület belsejét, személyzeti öltözőket, kiszolgálóhelyiségeket és akadálymentes illemhelyeket alakítottak ki.

Emellett korszerűsítették a telefonhálózatot és a villamossági rendszereket, továbbá kiépítették az internethálózatot is.

A városi rendelőintézet épületének gazdaságosabb, korszerűbb üzemeltetése érdekében napelemeket építettek be, az akadálymentes közlekedést pedig lift beépítésével valósították meg.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Az áldozatok rokonai beperelik a Pesti úti idősotthont

  Az áldozatok rokonai beperelik a Pesti úti idősotthont

  Ügyvédhez fordult a gyászoló Csüri Krisztián és felesége, mert szeretnék, ha bíróság mondaná ki: ami Julika nénivel, Krisztián édesanyjával történt a fővárosi fenntartású Pesti úti Idősek Otthonában, az tűrhetetlen és nem ismétlődhet meg másokkal.

 • Karácsony hagyja, hogy szétrohadjon a Lánchíd

  Karácsony hagyja, hogy szétrohadjon a Lánchíd

  Rozsdás pillérek és korlátok, a burkolaton számolatlan kátyú. Így fest most, a főváros egyik ikonikus szimbóluma a Lánchíd. A Lokál megkérdezte az embereket, akiket dühít, hogy Karácsony Gergely főpolgármester nem foglalkozik a lassan már menthetetlen állapotú híddal.

 • Magyarország sikeresen védekezett a járvány első szakaszában

  Magyarország sikeresen védekezett a járvány első szakaszában

  Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki “Mit, miért tesz a kormány?” című kormányinfón számolt be a járvány miatti további várható enyhítésekről, a gazdaságvédelmi akcióterv eddigi eredményeiről és további intézkedésekről.