2020. május 29., péntek
Magdolna

Extra

Berkes Gabriella jó anyósnak tartja magát

Berkes Gabriella énekesnő kedveli fia – a Sztárban Sztárban versenyző énekes, Berkes Olivér – választottját, Kittit, és jó „anyósnak” tartja magát, aki nem szól bele gyerekei magánéletébe. A műsor alatt pedig volt férjével, Olivér édesapjával együtt szurkol fia továbbjutásáért.

Ahogy azt elsőként a Lokál megírta, a Sztárban Sztár ifjú tehetsége, Berkes Olivér hét hónapja él boldog párkapcsolatban táncosnő kedvesével, Kittivel. És bár az énekes féltve őrzi a magánéletét, azt azért elárulta, hogy már az összeköltözést fontolgatják barátnőjével.


– Kedvelem Olivér barátnőjét. Csak a gyerekeim életét nehezíteném meg azzal, ha nem lennék jó „anyós”. Úgy gondolom, kifejezetten könnyű eset vagyok. Elfogadom és támogatom a gyermekeim döntését, és nem szenvedek tőle, hogy a lányom, Fanni után fél éve Olivér is kirepült a családi fészekből – mesélte a Lokálnak Gabi, aki szerint a távolság nem gyengítette a gyerekeivel való kapcsolatát.

– A válásom után Fanni, Olivér és én hármasban éltünk elég sokáig, egész pontosan 16 évig. Nagyon erős a szimbiózis köztünk, és attól még, hogy a lányom Salzburgban gyermekorvos, és Olivér is elköltözött, mi összetartozunk – folytatta Gabi, aki volt férjével, Olivér édesapjával a mai napig szoros barátságot ápol.


– Tizenhat éve nem élünk együtt a férjemmel, Berkes Zoltánnal, de nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Ő igazán nagyszerű ember, és mindkét gyerekemnek csodás papája, annak dacára, hogy Fanni nem a vér szerinti gyereke – árulta el az énekesnő, aki Olivér édesapjával együtt szurkolja végig a stúdióban a Sztárban Sztár összes adását.

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.