EUR: 347,92 Ft
CHF: 324,94 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb IV.kerület

Bevették Újpestet az argentinok

Az már korábban biztossá vált, hogy a következő idényben Horatio Bastit személyében argentin vezetőedzője lesz az Újpest röplabdacsapatának. Most már azt is biztos, hogy két honfitársa, Camila Hiruela és Priscila Bosio is lila-fehérbe öltözik.

Camila Hiruela 1997. február elsején született, és nemcsak a teremben, de a homokon is megmutatta már tudását, hiszen Argentína színeiben részt vett Kínában az Ifjúsági Olimpiai Játékokon. Az újpesti röplabdacsapat tájékoztatása szerint 2013-ban megválasztották csapata, a Sociedad Española legjobb játékosának, aminek eredményeképpen kijutott a thaiföldi U18-as világbajnokságra. 2016-ban a pán-amerikai kupán is pályára lépett, remek szereplésének köszönhetően csapatot váltott, és az argentin River Plate együttesében folytatta a pályafutását, majd onnan igazolt csapatunkhoz.


Priscila Bosio 22 éve ellenére már tízszeres argentin válogatottnak mondhatja magát (fotó: volleycapak.hu)

– Nagyon boldog és izgatott vagyok a váltás miatt, ez egy nagy lehetőség a karrieremben. Ez lesz az első szezonom Argentínán kívül, és boldog vagyok, hogy sikerült Újpestre igazolnom. Bízom benne, hogy hozzá tudom segíteni a klubot egy nagyszerű eredményhez! – mondta a játékos a volleycapak.hu-n, a csapat hivatalos oldalán.
Priscila Bosio szélső ütőjátékos 22 éve ellenére már tízszeres argentin válogatottnak mondhatja magát.
– Akárcsak Camila, én is úgy gondolom, hogy nagy lehetőség előtt állok, hiszen nekem is ez lesz az első csapatom Argentínán kívül – mondta. – Az előttünk álló bajnokságtól azt várom, hogy szereplésünkkel sok boldog pillanatot tudunk szerezni a szurkolóinknak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.