EUR: 345,10 Ft
CHF: 322,73 Ft
2020. június 02., kedd
Anita, Kármen

Egyéb Kecskemét

Borda Balázst hatalmas meglepetés érte!

Országos elismerést, Lehel László-díjat kapott Borda Balázs, a Hírös Agóra ifjúsági szakembere. A népművelő, közművelődési szakemberek számára alapított díjat a közelmúltban vehette át bensőséges hangulatú ünnepségen barátai, kollégái körében.

Borda Balázs a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. szakmai munkatársa a Kecskeméten működő városrészi ifjúsági közösségi terek hálózati koordinátora. Szociális munkásként végzett, de igazi hivatását tekintve ifjúságsegítő szakember. Több mint húsz éve, hogy hivatásos segítőként a fiatalok fejlesztésével, társadalmi részvételük ösztönzésével foglalkozik. Ugyanezt teszi civil életében is: a mai napig aktívan vesz részt a helyi önszerveződő ifjúsági és kulturális programok megvalósításában, az ifjúsági munka országos szintű elismertetésében. Hiteles, szakmájában ismert és elismert, kollégái és a fiatalok számára kiemelkedően jó példát mutató szakember.


Borda Balázs (balra) boldogan és meglepetten vette át a Lehel László-díjat Földiák Andrástól

Borda Balázs országos szinten is az ifjúságügy egyik meghatározó szereplője. Szakértőként, civil szervezet képviselőjeként, mediátorként a kétezres évek elejétől segíti a hazai ifjúságügy előrehaladását. Megalapításától tagja a magyarországi Ifjúsági Szakértők Társaságának, aktív szerepet vállalt az ifjúsági szakma országos találkozóinak megszervezésében. Óraadóként, gyakorlatvezetőként segíti az ifjúságsegítő főiskolai hallgatók felkészítését.

Szabadidejében sok energiát fordít a fiatalok zenei kultúrájának fejlesztésére, válogatott bakelitlemezeivel minőségi zenei esteket szervez ifjúsági szórakozóhelyeken. Kétgyermekes családapa, akinek megérdemelten sikeres szakmai útja példamutató lehet minden olyan felelősen gondolkodó felnőtt számára, aki a fiatalokban közös jövőnk erőforrásait látja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.