EUR: 345,54 Ft
CHF: 321,46 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Szeged

Botka és a szoknya

Kiürült a szegedi városháza, hiszen újabb két napot töltöttek el a Gyulai Járásbíróságon a városvezetés tagjai. Solymos László szocialista alpolgármester, Botka László helyettese, Kalmár Gábor, a polgármester kabinetfőnöke és Mózes Ervin címzetes főjegyző egyaránt a vádlottak padján ülnek a VIP-parkolóbotrányként elhíresült 40 milliós hűtlen kezelési ügyben.

A büntetőeljárás számos tanú meghallgatásával folytatódott. Szabó Bálint jogász közben felhívta a figyelmet: az igazi tettes Botka László polgármester, aki „nem bújhat már sokáig alpolgármestere, kabinetfőnöke és főjegyzője szoknyája mögé”. Mindezt többek között arra alapozza, hogy Botka és társai ellen vesztegetés gyanújával indított eljárást a Központi Nyomozó Főügyészség az ingyenesen osztogatott parkolóbérletek ügyében. A jogász úgy összegzett: Botka László „egy bukott, korrupt, szocialista politikus”, akinek azonnal távoznia kell a közéletből!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.