EUR: 350,60 Ft
CHF: 330,76 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Belföld

Botka migránsszervezetnek adta a bezárt iskolát

Botka László 2002 után bezáratott egy iskolát Szentmihályon, majd 2015-től ingyen és bérmentve odaadta a hírhedt MigSzol-csoportnak, vagyis a Migráns Szolidaritásnak, az erősen Soros György-közeli „civil” szervezetnek, akik raktárbázisul használták az egykori iskolaépületet – írja a szegedma.hu

Tudni kell, hogy 2015 szeptemberében a MigSzol föltűnt a Keleti pályaudvarnál is, ahol hetekig kenték a vajas kenyeret az illegális migránsoknak. Mint az köztudott, a párizsi óriási, több száz halálos áldozatot követelő terrortámadás elkövetőit a terrorista Salah Abdeslam éppen ekkor és itt, a Keleti pályaudvarnál szedte össze és utaztatta át Nyugat-Európába.


A MigSzol az a szervezet, mely több provokációt is rendezett a magyar határkerítésnél, és még gyűjtést is rendeztek a röszkei zavargások főkolomposának, H. Ahmednek, aki egy tisztázatlan múltú, több útlevéllel is rendelkező szír migráns. H. Ahmednek kulcsszerepe volt abban, hogy zavargások alakultak ki Röszkénél, amikor a kormányzat lezárta a déli határt, és ezzel enyhített a Szegedet és az országot, valamint Európát sújtó migrációs nyomáson.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Káoszt okoznak Karácsony biciklisávjai

    Káoszt okoznak Karácsony biciklisávjai

    Megnövekedett utazási idő, óriási dugók, mérges sofőrök – ez az eredménye Karácsony Gergely főpolgármester kerékpársáv-kialakító akcióinak. A Lokál hétfőn reggel a volán mögött tapasztalta azt a káoszt, ami az utakat övezi.