EUR: 345,74 Ft
CHF: 320,32 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Szeged

Botrányos bukás

Bukott politikusként menekült el az országos politika színpadáról Szeged szocialista polgármestere. Botka László végzetét az őt körülvevő vállalhatatlan és magyarázhatatlan szegedi politikai balhék, korrupciós és korrupciógyanús ügyek okozták.

Az MSZP számára egymillió új szavazót hozó stratégiája befuccsolt, pártja történelmi mélységekbe süllyedt, közben Botka folyamatosan botrányról botrányra botladozott. Körkörös harcot folytatott mindenkivel, magyarázkodott a luxusórái, a családi álomutazások és a luxusterepjáró, az eltűnt Szeviép-milliárdok és a parkolási botrány miatt, és a végén egyszerűen elgáncsolta saját magát, másképpen szólva: elsüllyedt a zűrös ügyeiben.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.