2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Brad Pitt-tel kavar Selena Gomez?

Bár hivatalosan The Weeknddel járt, úgy tartják, igazából exével, Justin Bieberrel van együtt Selena Gomez, de a pletykák szerint Brad Pitt-tel is kavar a mexikói származású énekesnő.

Bár a 25 éves világsztár hónapokkal ezelőtt vállalta kapcsolatát The Weeknddel, sokan mégis úgy vélik, hogy exével, Justin Bieberrel van együtt, aki többször is meglátogatta a vesetranszplantáció után kórházban lábadozó egykori szerelmét. De ez még nem minden, a legfrissebb szóbeszéd szerint Selena titokban nem mással, mint Hollywood első számú szívtiprójával, Brad Pitt-tel jár, aki a Golden Globe-gálán elismerte, hogy rajong az ifjú tehetségért. A szemfüles híresztelők pedig tudni vélik, hogy az 53 éves színész és az énekesnő az esemény óta tartják és ápolják kapcsolatukat.


Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.