2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Brad Pitt-tel kavar Selena Gomez?

Bár hivatalosan The Weeknddel járt, úgy tartják, igazából exével, Justin Bieberrel van együtt Selena Gomez, de a pletykák szerint Brad Pitt-tel is kavar a mexikói származású énekesnő.

Bár a 25 éves világsztár hónapokkal ezelőtt vállalta kapcsolatát The Weeknddel, sokan mégis úgy vélik, hogy exével, Justin Bieberrel van együtt, aki többször is meglátogatta a vesetranszplantáció után kórházban lábadozó egykori szerelmét. De ez még nem minden, a legfrissebb szóbeszéd szerint Selena titokban nem mással, mint Hollywood első számú szívtiprójával, Brad Pitt-tel jár, aki a Golden Globe-gálán elismerte, hogy rajong az ifjú tehetségért. A szemfüles híresztelők pedig tudni vélik, hogy az 53 éves színész és az énekesnő az esemény óta tartják és ápolják kapcsolatukat.


Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.