2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Brad Pitt-tel kavar Selena Gomez?

Bár hivatalosan The Weeknddel járt, úgy tartják, igazából exével, Justin Bieberrel van együtt Selena Gomez, de a pletykák szerint Brad Pitt-tel is kavar a mexikói származású énekesnő.

Bár a 25 éves világsztár hónapokkal ezelőtt vállalta kapcsolatát The Weeknddel, sokan mégis úgy vélik, hogy exével, Justin Bieberrel van együtt, aki többször is meglátogatta a vesetranszplantáció után kórházban lábadozó egykori szerelmét. De ez még nem minden, a legfrissebb szóbeszéd szerint Selena titokban nem mással, mint Hollywood első számú szívtiprójával, Brad Pitt-tel jár, aki a Golden Globe-gálán elismerte, hogy rajong az ifjú tehetségért. A szemfüles híresztelők pedig tudni vélik, hogy az 53 éves színész és az énekesnő az esemény óta tartják és ápolják kapcsolatukat.


Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.

 • Majkát meglágyította a fia

  Majkát meglágyította a fia

  A TV2 Sztárban sztár című műsorában eddig Majka volt az egyetlen zsűritag, aki mindig szőrösszívű volt a fellépőkkel, nyolc pontot csak az igazán kiemelkedő produkciók kaptak tőle.

 • Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Jonny Urszuly, az angliai Ninja Warrior győztese az itthoni pályán is szeretne bizonyítani. A háromgyermekes személyi edző azonban azzal nem számolt, hogy a selejtező előtt közvetlen lesérül, ami nagyban megnehezítette számára a versenyt.