2020. május 25., hétfő
Orbán

Egyéb IX.kerület

Csoportgyőztesként negyeddöntős a Fradi

t (MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

Magabiztosan nyert csoportjában a Ferencváros férfi vízilabdacsapata, így csoportelsőként jutott be az Eurokupa negyeddöntőjébe.

A zöld-fehérek a Népligetben, azaz hazai pályán rendezhették meg a selejtezőt, ahol előbb a horvát Jadran Splitet, majd a montenegrói Primorac Kotort, végül a spanyol Matarot győzték le. A magyar csapat könnyed játékkal nyerte mind a három meccset, és csoportgyőztesként várhatja ellenfelét az Eurokupa negyeddöntőjében.

A kiírás értelmében a két selejtezőcsoportból az első két helyezett jutott tovább, hozzájuk azt a négy csapatot sorsolják majd, amely alulmarad a Bajnokok Ligája főtáblájára kerülésért kiírt párharcokban. Az Eurokupa negyeddöntős mérkőzéseit november 8-án és december 9-én játsszák.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elektromos autógyár Ózdon?

  Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

 • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.

 • Balett a parkban

  Balett a parkban

  A Miskolci Balett táncosai is, akik Miskolc város napja és a közösségek hetének alkalmából szabadtéri táncimproviázciót mutattak be a Bársony János utcában.