2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Csősz Bogit bántalmazta alkoholista édesapja

Csősz Bogi, a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsorának szereplője fiatal kora ellenére megjárta a mennyet és a poklot. Édesapja masszív alkoholista volt, Bogi gyerekkorában hosszú ideig megalázó körülmények között élt és a családon belüli erőszak napi szinten keserítette meg életét.

Fotó: ATV

Csősz Boglárka jelenlegi luxusélete egykor még elképzelhetetlen volt számára. Gyerekkorában rengeteget szenvedett, az ATV Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén Bogi őszintén mesélt arról az időről, amikor édesapja alkoholizmusa miatt a családnak szinte napi rendszerességgel kellett a férfi erőszakos viselkedésével megküzdeni. – 35 éven keresztül masszívan ivott az édesapám, mára szerencsére kigyógyult, de sajnos nagyon hosszú ideig tartott a borzalom. Én egy nagyon-nagyon apás lány vagyok, nekem ez egy elképesztő fájdalom volt, hogy ilyen állapotban láttam őt. Ezt a terhet a mai napig cipelem magammal, a gyógyír mindenre ami a múltamban történt, az a férjem volt – kezdte Bogi.


A Feleségek luxuskivitelben sztárja azt is elárulta, gyerekkorában nagyon zord körülmények között éltek. A családon belüli erőszak szinte mindennapos volt, édesapja ugyanis sokszor megverte édesanyját. – Én otthon egy nagyon rossz apaképet láttam. Nem lehettem igazán gyerek édesapám alkoholizmusa miatt. Szétszakadt az egész család, nagyon durva és agresszív volt, édesanyámat is sokszor bántotta, megütötte. Apa minket, a gyerekeit, soha nem vert volna meg, csak anyámat, azonban őt védve én sokszor szembeszálltam vele, így én is kaptam – mesélte megdöbbentő őszinteséggel Bogi, aki úgy érezte, édesapja gyógyulásáig nem szabad a múltról beszélnie. Most azonban szeretné felhívni a figyelmet a problémára.

– A szenvedélybetegek sosem gyógyulnak meg igazán. Ezt csak úgy lehet megállítani, ha leteszi a poharat és soha többé, semmilyen körülmények között nem nyúl hozzá. Könnyebb, ha találnak egy másik szenvedélyt maguknak a munkájukban, hobbijukban vagy új családjukban, mint apám. Elváltak ugyanis anyámmal, már mindketten boldogok más mellett és apám nem iszik már – mondta a színésznő, aki állítása szerint félelmet sosem, inkább haragot érzett édesapja iránt. – Sosem féltem, inkább gyűlölet és agresszió volt bennem, nemcsak édesapám, hanem a férfiak ellen is. A férjem volt a gyógyír a gyerekkorom sebeire. Burak mindenben segített, sokszor azt éreztem, hogy ő volt a testvérem, apám, barátom, minden egyben. Nekem az ő apukája is az apukám lett és az ő családja is a családom lett.


Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.