EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 07., vasárnap
Róbert

Egyéb Dunaújváros

Dér Heni is fellép a Szakképzés Napján

Egész napos, sőt estébe nyúló programmal készül a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum november 10-én. A reggel kilenc órakor kezdődő esemény a Szakképzés Napja elnevezést kapta, amelyen az érdeklődők nemcsak az intézmény képzéseivel ismerkedhetnek meg, hanem koncerteket is hallhatnak. 

A Dunaferr iskola Apáczai úti telephelyén (a köznyelvben „belső Dunaferrként” ismert épületben) rendezik meg november 10-én a Szakképzés Napját. Az eseményen a Dunaújvárosi Szakképzési Centrumhoz tartozó hét intézményben folyó munkát ismerhetik meg a látogatók: a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Középiskola például pincérek ügyességi versenyével, palacsinta- és kürtőskalács-készítéssel és grill-látványkonyhával érkezik, míg a Lorántffy divatbemutatóval, stylistversennyel és fodrászbemutatóval készül, de a rendezvényen 3D-s tervezést, CNC forgácsolást és drámabemutatóval is láthatnak az érdeklődők.


Dér Heni is fellép a Szakképzés Napján (Fotó: Csudai Sándor)

 

A bemutatókon kívül koncertek is szórakoztatják majd a közönséget: Raul és Ábrahám mellett Dér Heni is elfogadta a Szakképzési Centrum meghívását.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.