2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Sport

Disznóólat hagyott maga után a Barca – Videó!

Embertelen állapotokat hagytak az FC Barcelona játékosai az öltözőben, miután a spanyol Királykupában, idegenben 3-0-re legyőzték a Murcia csapatát.

Igen komoly videó látott napvilágot az interneten, amely a spanyol harmadosztályban szereplő Murcia labdarúgócsapatának egyik öltözőjében készült, miután az FC Barcelona elhagyta azt. A képsorokon jól látszik, hogy a katalán sztárcsapat labdarúgói elképesztő szemetet hagytak hátra maguk után, többek között csordultig telt szemeteseket, félig elfogyasztott gyümölcsöket, süteményeket „felejtettek” a szobában. Az egyik dobozon még a 19 éves Marc Cucurella neve is rajta volt, aki a mérkőzésen az utolsó hét percben kapott lehetőséget.


A Barca egyébként nagyon simán 3-0-ra legyőzte a Murcia együttesét a Királykupában Paco Alcacer, Gerard Deulofeu és Jose Arnaiz góljaival.

Nem ez az első eset, hogy egy futballcsapat irdatlan állapotokat hagy maga után. A tavalyi szezonban az Arsenal mocskolta szét a Sutton United öltözőjét egy FA kupa-összecsapáson. Ennek kapcsán Tanni Grey-Thompson, paralimpiai bajnok azt mondta, hogy legszívesebben visszafordítaná az Ágyúsok buszát és oda tenné őket, hogy takarítsanak ki. A népharag elsöpörte Arséne Wengeréket, és a klub kénytelen volt 50 ezer fontot adományozni a Suttonnak.


Egyéb sportágakban viszont teljesen másképp járnak el a jelek szerint. Az új-zélandi rugby-válogatott például 2016 novemberében segített a melósoknak három tonnányi felszerelést lepakolni a kamionokról, mikor edzőtáborba utaztak. A játékosok egyébként minden meccs után kisepregetik az öltözőjüket és mindent megtesznek azért, hogy olyan körülményeket hagyják ott azt, mint amilyenekben találták.

Még LeBron James, az NBA egyik szupersztárja is kitakarította az öltözőt egy Cleveland Cavaliers idegenbeli felkészülési meccs után.

Kapcsolódó Cikkek