2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Egyéb XVIII.kerület

Dobogón a gyáli lyukvadász

A labdarúgás és a golf ötvözetéből létrejött footgolf idei legrangosabb hazai versenyét rendezték Kisorosziban a múlt hétvégén. A Magyar Golf Clubban a Hole Hunters (magyarul lyukvadászok − a szerk.) Gyálon élő játékosa, Bacskai Bence bizonyult a legjobb magyarnak. Ezzel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Magyarország a csapatversenyt is megnyerje, megelőzve Szlovákiát és Svájcot.

− Boldog és csalódott is vagyok egyben, mert vezettem az első nap után és a végén is volt esélyem a győzelemre, végül harmadik lettem. De nem lehetek elégedetlen, sokkal jobb eredményt értem el, mint eredetileg vártam magamtól − fogalmazott a verseny után a Traditional Footgolf Cup harmadikja, aki ezzel a European Footgolf Tour elnevezésű sorozat versenyében is értékes pontokat gyűjtött.


Bacskai Bence (balra) a győztes Lionel Jacot-val és a második szlovák Tomas Bartkóval (Fotó: Footgolf Hungary)

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.