EUR: 313,17 Ft
CHF: 276,60 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Extra

Dollármilliókat kapott Hefner özvegye

A napokban helyezték örök nyugalomra Hugh Hefnert. Felesége egészen a temetés napjáig nem reagált a sajtónak férje elvesztésével kapcsolatban, kedden azonban megtörte a csendet.

– Amerikai hős volt. Úttörő. Egy kedves és alázatos lélek, aki az életét és az otthonát kitárta a világ szeme előtt – mondta megtörten a feleség, Crystal Harris, akitől a hírek szerint Hef mégsem üres kézzel távozott. A szexmágnás ugyanis, bár kihagyta Crystalt a végrendeletből, állítólag korábban a nevére íratott egy hollywoodi házat, és halála előtt több millió dollárt utalt a bankszámlájára. Hefnert Marylin Monroe mellett helyezték örök nyugalomra, sírhelyét 75 ezer dollárért, közel húszmillió forintért vette.


Kapcsolódó Cikkek

  • Érzéki Charlotte – Fotók!

    Érzéki Charlotte – Fotók!

    Egyre népszerűbb a 25 éves amerikai szépség,  Charlotte McKinney. A fiatal színésznőt a magyar nézők a Baywatch legújabb változatában láthatták, ahol rabul ejtette a férfiak szívét.

  • Isten veled, Koós János!

    Isten veled, Koós János!

    Tegnap délután több százan kísérték utolsó útjára a március 2-án elhunyt Koós Jánost. A család, barátok, kollégák és rajongók könnyeik mellett mosollyal emlékeztek a táncdalénekesre, akit két jó barátja, Hofi Géza és Bajor Imre közelében helyeztek végső nyugalomra.