2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Dunaújváros

Dunaújvárosi énekesnő a legjobbak között

Bekerült a legjobb 24 énekes közé Lapu Lilla a Fehérvár Hangja elnevezésű tehetségkutató válogatóján. A dunaújvárosi tehetség novemberben az Alba Plazában mutathatja meg tudását. 

Dunaújvárosi résztvevője is lesz a Fehérvár Hangja tehetségkutató verseny következő fordulójának: a „civil” életben pultosként dolgozó Lapu Lilla is megmutathatja tudását a legjobb 24 énekest felvonultató megmérettetésen, amelyet november 11-én a székesfehérvári Alba Plazában rendeznek. Lilla kezdetben csupán saját ösztöneire hallgatva énekelt, azonban a közelmúltban már szakértő segítségével képezte énektudását: a szintén dunaújvárosi származású Kelemen Angelika segítette fejlődését.


Lapu Lilla Dunaújváros után Székesfehérváron is bizonyíthat

 

A befektetett munkának meglett az eredménye, hiszen az első válogatón, amelyet a Petőfi Kultúrtanszék tetőteraszán rendeztek, Lilla produkciója meggyőzte a zsűritagokat, így ő is ott lesz a novemberi elődöntőn. Az első alkalom különlegessége az volt, hogy zenekari kíséret nélkül, a capella kellett előadniuk egy-egy kiválasztott dalt a jelentkezőknek. Lapu Lilla választása a Hozier Take me to church dalára esett, az viszont, hogy az Alba Plazában milyen dalt ad majd elő, ahogy mondani szokták, még a jövő zenéje.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.