EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Egyéb Dunaújváros

Dunaújvárosi játékos a legjobbak között

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nemrégiben egy listát adott ki arról az öt játékosról, akiket a szakemberek a jövő nagy reménységeinek tartanak. A 18 éves Klujber Katrin, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia játékosa is szerepelt a felsorolásban. 

A Nemzeti Sport adta hírül, hogy Klujber Katrin is szerepel a „gyűjteményben”, amelyet az EHF a héten kezdődő junior Európa-bajnokság kapcsán adott ki.

Klujber Katrin (21-es mezben) az EHF szakértőinek figyelmét is felkeltette
MTI Fotó: Kovács Anikó

 

A dunaújvárosi jobbszélső klubcsapatában, a DKKA-ban is meghatározó játékosnak számít, a korosztályos válogatottban pedig csaknem negyven találatot szerzett a szlovéniai U19-es bajnokságon, ahol a legjobbakat felvonultató All-Star csapatba is beválasztották – olvashattuk a Nemzeti Sportban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.