EUR: 332,96 Ft
CHF: 302,70 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Belföld

Egy 78 éves férfi is a Czeglédy-ügy károsultja

Nem csak diákokat, de nyugdíjasokat is érint a Czeglédy Csaba által fémjelzett iskolaszövetkezeti ügy. A 78 éves Vizner Endre is károsultja az ügynek, hiszen őt is a szövetkezeten keresztül foglalkoztatták, egy havi bérrel károsították meg az idős urat – olvasható a Vaol.hu oldalán.

A szombathelyi idős férfi elmondása szerint 500 forint körüli  órabérért dolgozott, de volt hogy megtudta,  2100 forintos órabért fizettek a munkáltatójának, így a munkaerő közvetítő cég többszörösen nyert a munkavállalóin.


Nagyon úgy tűnik, hogy a gyanú szerint a levont közterheket nem fizették meg az államnak. Ezt igazolhatja azon felvetés is, hogy Bandi bácsinak a törvény értelmében kellett volna kiegészítő nyugdíjemelést kapnia pont a nyugdíj mellett végzett munkája miatt, ám ez nem történt meg – írja a Vaol.hu 

A férfi szerint ugyanazokkal a személyekkel tartotta a kapcsolatot mégis mindig más cégtől érkezett a fizetés a számlájára. Endrének jelenleg 100 ezer forinttal tartozik a cég, mivel még mindig nem fizették ki egy havi bérét.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek