EUR: 347,03 Ft
CHF: 325,15 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Extra

Ekanem Bálint: Négy éve szingli vagyok

Évek óta szingli a Sztárban sztár versenyzője, Ekanem Bálint, aki egyáltalán nem búslakodik emiatt. Úgy érzi, most nem is férne bele az életébe egy barátnő, viszont öt év múlva saját családot szeretne.

Madách színházas előadásaiból, de leginkább a The Biebers nevű formációból ismerhetjük Ekanem Bálint Emotát, aki a Sztárban sztár csapatát is erősíti. A 27 éves, félig magyar, félig afrikai származású tehetség kapott már hideget-meleget a műsorban, ugyanis első, Bánk bános előadása mindent vitt, Hofi Géza megformálása viszont nem aratott osztatlan sikert.


– Nekem ebben semmi humor nem volt, ne haragudj! Nekem ezt pokoli volt nézni! – hangzottak el a könyörtelen szavak Liptai Claudia szájából. – A zsűri azért ül ott, hogy véleményt mondjon, és segítse a laikusokat a döntésben. Elfogadom, ha Claudiának ez volt a véleménye, és remélem, hogy legközelebb jobban fogok tetszeni neki – mondta a Lokálnak a műsor után a zenész, akiért négy nő is szorított odahaza.

– A nagymamám, az édesanyám és a két nővérem is szurkol nekem, nagyon összetartó család vagyunk. És ez az egység, ha lehet, még erősebb lett édesapám halála után – mesélte az énekes, aki tízévesen veszítette el apukáját, és aki lapunknak azt is elárulta: a szíve jó ideje szabad.


– Négy éve egyedül vagyok, nincs barátnőm, de így is jól érzem magam. Még nem jött el az igazi, de nem görcsölök emiatt. Most amúgy sem férne bele az életembe egy kapcsolat – mesélte őszintén Bálint, aki egyáltalán nem használja ki a hölgyeknél az ismertségből fakadó előnyöket.

– Két barátnőm volt eddig, mindkettővel komoly kapcsolatom volt. Nem vagyok az a komolytalan típus, és nem szeretem azokat a lányokat, akik odavannak attól, hogy valaki ismert. Szeretek küzdeni – tette hozzá az énekes, aki a Lokálnak elárulta, öt év múlva viszont már saját családot szeretne.

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.