EUR: 322,13 Ft
CHF: 283,53 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Elárverezik Carrie Fisher személyes tárgyait

Carrie Fisher és édesanyja, Debbie Reynolds szinte minden személyes tárgyát árverésre bocsátják. Kalapács alá kerülnek többek között a ruháik, a bútoraik, az antik tárgyaik és azok az emlékek, amelyeket Carrie a Star Wars-filmek forgatása alatt gyűjtött össze. Az aukción a legolcsóbb darabok kikiáltási ára harmincezer dollár, vagyis csaknem nyolcmillió forint. Az egyik ilyen az a forgatókönyvrészlet, amelyet annak idején Fisher még bőrkötésben kapott meg.

Fotó: Profimedia, Zuma Press – News

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Hatodik alkalommal indul a könnyűzenei előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, KosziJanka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja.

  • Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    A Sziget fesztivál idei költségvetése meghaladja a tízmilliárd forintot – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a nagyszínpados fellépőkre 500 millióval többet tudnak költeni, mint tavaly, és két olyan nap is lesz, amelyre két kiemelt kategóriás főfellépő, headliner jut.