2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb Dunaújváros

Elefánt zenekar: Mindent játszunk a Galériában

Ismét Dunaújvárosban lép fel az Elefánt zenekar. Az együttes korábban koncertezett a DUDIK Fesztiválon is, az elmúlt években pedig a Galéria Jazz Klub vendége volt – minden alkalommal maradandó élményt nyújtva a közönségnek. 

Öt év, három nagylemez és számtalan emlékezetes koncert: ez az Elefánt zenekar eddigi mérlege. Az együttes idén tavasszal adta ki Minden című új albumát, amelyről a legutóbbi dunaújvárosi koncerten is felcsendültek dalok. A lemez nem véletlenül kapta éppen ezt a címet: szinte minden zenei stílusból, szinte minden emberi hangulatból, érzésből préseltek egy kicsit a korongba a zenekar tagjai.


Október végén ismét a dunaújvárosi közönségnek zenél az Elefánt

 

A felszabadult alkotói légkör a koncertek hangulatára is átragad: az Elefánt zenekar együtt él közönségével, és nem kiszolgálni akarja, hanem vele együtt jól érezni magát – erre október 28-án este a Galéria Jazz Klubban lesz lehetőségük a rajongóknak és a zenészeknek egyaránt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.