2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Miskolc

Életveszélyes a Mexikóvölgy

Egy év elteltével, csupán néhány nap eltéréssel történt ismét tragédia a Bükkszentlászlóra vezető útszakaszon.

Halálos közlekedési baleset történt múlt hét kedden a Mexikóvölgy utcában. Ezúttal személyautó ütközött frontálisan egy terméskövet szállító tehergépkocsival. A balesetben a személyautó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.


Összetört személyautó és tehergépkocsi Miskolcon, a Mexikóvölgy utcában – fotó: MTI

Tavaly október elején majdnem napra pontosan ugyanekkor történt tragédia ezen az útszakaszon, akkor egy fekete Volkswagen csapódott a mészkőbánya közelében lévő híd betonpillérjének. Az autó sofőrje nem élte túl az ütközést.

Azok, akik rendszeresen arra járnak, sokszor panaszkodnak, hogy az érintett útszakaszon igen nagy sebességgel közlekednek az autósok – a közeli mészkőbányából jövet megrakodva száguldó teherautókról nem is beszélve –, ezért arra kérünk mindenkit, hogy óvatosan vezessen a Mexikóvölgyben!

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.