EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Egyéb XVI.kerület

Elindult a Jazzliget-sorozat az Erzsébetligetben

Jazzliget címmel koncertsorozat indult a Corvin Művelődési Ház-Erzsébetligeti Színházban. A jazzstílus kedvelőit középpontba állító programnak köszönhetően a következő hónapokban számos ismert előadóval találkozhatnak az érdeklődők.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára, Berki Tamás is fellép a kerületben

A programsorozat keretében elsőként a Patché adott koncertet. Az énekes Pákai Petra és a billentyűs Cséry Zoltán alkotta duó első albuma tavaly jelent meg Szívhang címmel, legsikeresebb daluk, a Let It Go pedig bekerült egy világverseny első 21 dal közé.
– Éppúgy törekszünk az ismertség küszöbén álló fiatal tehetségek bemutatására, mint a műfaj legismertebb hazai művészeinek meghívására, különleges zenei együttműködések bemutatására. Igényes, kellemes szórakozást ígérünk az érdeklődőknek – mondta a sorozattal kapcsolatban a szervező, Szeli Dóra, aki hozzátette, a következő alkalommal, november 17-én a Tóth Evelin Trió koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők.


A koncertsorozat első szériájának utolsó fellépője a Berki Tamás Trió lesz. Érdekesség, hogy a 71 éves Berki Tamás, aki a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára, az improvizatív scatelő stílus hazai képviselője.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.