2020. június 07., vasárnap
Róbert

Egyéb Hódmezővásárhely

Elkészült a Klauzál utcai óvoda

Újra megnyitotta kapuit az ovisok előtt a hódmezővásárhelyi Klauzál utcai óvoda. Az épület ismét megtelt gyermekekkel, akik az új termeket pillanatok alatt kiismerték.

Másfél éven belül 11 hódmezővásárhelyi óvoda épülete újul meg, mintegy 564 millió forintból, így közel 900 óvodás kezdheti meg vásárhelyen komfortosabb és modernebb környezetben az évet.


Az óvodások műsorral köszöntötték a felújított épületet.

Molnárné Dobsa Magdolna óvodavezető-helyettes elmondta, hogy rendkívül nagy öröm számukra újra a megújult intézmény falai között lenni. Cseri Tamás önkormányzati képviselő köszöntötte a jelenlévőket, őt követte Lázár János országgyűlési képviselő, aki beszédében hangsúlyozta: az állam kiemelten fontosnak tartja, hogy a gyermekek minél jobb körülmények között nőjenek fel.

A Klauzál utcai óvoda a Településfejlesztés Operatív Program részeként, 41 millió forintból újult meg.

A politikusok megtekintették az óvodát, bejártak minden termet, beköszöntek minden csoporthoz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.