EUR: 343,84 Ft
CHF: 316,40 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Szolnok

Elrajtolt a sportidény

Mindenki kinyaralta magát, így az ősz beköszöntével újfent a dolgos hétköznapok kerültek előtérbe. Sportolóinknál a hétvége is munkával telik, hiszen elrajtoltak a bajnokságok.

A Szolnoki Dózsa-Közgép kerete megváltozott, de a célok továbbra is ugyanazok: a bajnokságban, a kupában és a Bajnokok Ligájában is a trón megtartása. Ugyan Varga Dénes és Vámos Márton személyében veszteség érte a csapatot, de jött Zalánki Gergő, Bátori Bence és Milos Cuk, így minőségi játékosok érkeztek a Tisza partjára. A csapat az újonc AVUS ellen idegenben kezdte a bajnokságot, a mérkőzés lapzártánk után ért véget. Aki kedvet érez hozzá, szombaton látogasson ki a Tiszaligetbe, hiszen Cseh Sándorék az UVSE-t látják vendégül.


A Szolnoki Olajnál is nagy terveket szövögetnek a balul sikerült múlt szezont követően. A vezetőedzői posztra visszatért Dragan Aleksic, a játékoskeretbe pedig jött Strahinja Milosevic, Kovács Péter, Tarik Phillipp, Quincy Ford és Kendrick Perry. A távozók között van Troy Barnies, Eilingsfeld János és Milos Boriszov. A gárda tegnap lapzártánk után fogadta a svéd Södertaljét az Európa Kupa második selejtezőkörében, a magyar pontvadászatban pedig simán, 91-72-re nyert Pécsett a nyitányon. A pontgyártást a Sopron ellen folytathatják Vojvoda Dávidék – a klasszis a hírek szerint busás hasznot hozó szerződést kötött az Olajjal és bőven akad kérője külföldről.

Vojvoda Dávid lehet a Szolnoki Olaj csapatának vezére idén is (Fotó: MTI/Bugány János)

 

Elindult az idény az immár Szolnoki Röplabda Akadémia nevet viselő férficsapatnál is, amely a Magyar Kupa-győzelemmel története legsikeresebb évadán van túl. Eddig egy győzelmet és egy vereséget gyűjtött be.


Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.