EUR: 348,20 Ft
CHF: 326,31 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb XVI.kerület

Emléktábla a hősöknek

A XVI. kerületi Balogh József és társai perében az 1956-os forradalom és szabadságharcban való részvételükért elítélt mártíroknak és hősöknek, valamint a Forradalmi Ifjúsági Szövetség megalapítóinak tiszteletére emléktáblát avatott a Tóth Ilonka Emlékházban a Magyar Politikai Foglyok Szövetsége, az 1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetsége, az ’56-os Szövetség és a Tóth Ilonka Szülőházáért Alapítvány.

A Tóth Ilonka Emlékház falán avatták fel az emléktáblát ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.