2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb III.kerület

Erdőben futottak

A budai hegyekben tartották a 2017-es Szabadidő, Szeretem sportrendezvény-sorozat záróeseményét, az Óbudai Terepfutó és Túrafesztivált.

A résztvevők  a Fenyőgyöngye buszmegállótól rajtolva a 7,7 kilométeres terepfutás rövid- és a teljesítménytúra családi távján, a 16 kilométeres terepfutás hosszú- és a 20 kilométeres teljesítménytúra hosszútávján indultak sportolni az erdőbe.

Volt, ahol a hölgyek húzták a mezőnyt
( Fotó: Sáfár Tibor)

Az erdőben hosszasan kígyózott a sor
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.